Foto Passion

Din dragoste pentru fotografie

 

Bine ati venit pe pagina noastra!

Suntem o echipa de fotografi si cameramani din Galati devotata pasiunii noastre. Ne dorim sa cream pentru voi si impreuna cu voi imagini care va vor ramane amintiri pentru o viata, imagini ale unor clipe unice, imagini care transmit emotia din sufletele voastre de o calitate exceptionala, unica. Din acest motiv investim permanent in specializarea noastra, in workshop-uri despre fotografie si filmare. Cautam mereu sa ne reinventam, sa abordam diferit relatia cu voi.

Inainte de a colabora cu un fotograf si un cameraman, dumneavoastra colaborati cu OAMENI. Punem foarte mult accent pe aceast detaliu dat fiind faptul ca prin esenta a ceea ce facem ajungem sa patrundem mult in intimitatea voastra ca si cuplu (tineri casatoriti sau parinti). Dorim ca aceasta colaborare sa se transforme intr-o prietenie reala bazata pe respect si incredere. Vrem sa fim parte din evenimentul vostru, sa fim prieteni care va sunt alaturi si va sustin in cele mai importante momente din viata voastra nu doar fotografi.

Oricine poate fotografia in era digitala, oricine poate tine un aparat “profesional” in mana. Si totusi, rezultatele nu sunt aceleasi. Pe langa obligatiile strict “profesionale” ce tin de aparatura, experienta, echipament de back-up, acordam atentie si altor aspecte ce tin de conduita noastra (atitudinie, aspect fizic, vestimentatie, confidentialitate si nu numai). Sunt doar cateva din “valorile” pe care noi punem pret.¬†Intrucat consideram ca profesionalismul trebuie sa includa toate aceste lucruri pe langa imagini de calitate, dorim ca pe langa portofoliul nostru sa ne cunoasteti si pe noi, cei din echipa FotoPassion Galati pentru a avea o imagine completa a ceea ce suntem.

Avem dorinta sa va cunoastem, sa aflam cum va fi evenimentul vostru, sa stim ce asteptari aveti, sa va ajutam cu sfaturile noastre legate de orice detalii ale evenimentului (biserica, local, muzica si multe alte detalii care sunt cheia unui eveniment reusit) si apoi sa discutam despre partea financiara care suntem constienti ca este la fel de importanta. Punem pe primul plan latura umana a colaborarii dintre noi si apoi cea strict profesionala fotograf-subiect. Daca si voi sunteti in acelasi sentiment, va rugam sa ne contactati.

 

what is my ip address?